Sonntag, 10. Oktober 2010

JIMBO UDE I DEN STORE VERDEN




Jimbo sidder hjemme og keder sig. Han ser og gør det samme hver eneste dag og kunne rigtig godt tænke sig at få øje på nogle nye spændende ting.
Kan du finde ham?



Han synes der skal ske nogle forandringer og han starter med at pynte lidt op i sit hus. Men alt hjælper ikke, intet få ham i bedre humør.



En dag kan Jimbo ikke længere holde ud at være hjemme, han keder sig stadig og vil være så langt væk fra sit hus som muligt. Jimbo tager til lufthavnen og finder det næste fly til Australien. Nu skal han ud i den store verden.



Det første Jimbo ønsker at se er en rigtig regnskov. Her er der mange ting at få øje på og der er slet ikke tid til at kede sig længere. Nu er han lige igang med at sole sig inden han tager sit første bad i naturen.



Lige da Jimbo er på vej til at finde et passende sted at overnatte, hører han nogle ukendte og spændende lyde. Han kommer nærmere ser han en mand med et flot instrument. Han sætter sig ved siden af, lytter til den dejlige musik og falder i søvn.



Næste dag vil Jimbo for første gang se havet og stranden. Bade vil han ikke idag, da vandet her er alt for saltet og brænder i øjnene. Derfor nøjes han med at sidde på en varm sten for at sole sig.



Tilbage i Regnskoven, det sted han holder mest af, tager han han et bad. Pludselig får Jimbo øje på et krokodille der svømmer lige ved siden af ham og han skynder sig ud af vandet.
Nu har han set nok!



Glad for at være hjemme igen, nyder han at kende alt i sit hus. Her er der ikke nogle farer og han har et eget badekar, en soveplads og nok at spise.
Om nord, syd, øst eller vest - derhjemme er det bedst!

1 Kommentar:

  1. Hej Aileen

    Sikke spændende tur Jimbo har været på til Australien :-)

    AntwortenLöschen