Donnerstag, 8. Oktober 2009

Hvem er de faste deltagere i mediepanikken?

Faste deltager i mediepanikken er journalisterne på den ene side, som for det meste udøver negativ kritik og arbejder med slagord. Vi får ikke meget baggrundsinformationer.

På den anden side er det fagpersoner som ser Arto som helhed. Deres fokus ligger på hvordan og hvorfor unge færdes på nettet. Når vi læser artikler fra fagfolk, får vi et mere funderet viden. De synes, i modsætning til journalister (med fokus på det negative), at børn og unge også får noget ud af at bruge Arto. Fagpersoner har accepteret og anerkendt disse nye medier. De ved at det er en del af hvores hverdag og at børnene må lære en rigtig omgang ved brugen af nettet.

Når man læser negativ kritik i avisen eller lignende, får man fornemmelsen af, at de vil indskrænke eller nedlægge børn og unges brug af nettet.

Og tildels kan man får fornemmelsen af at det bare er Artos skyld, at der sker uheldige ting. Dem der misbruger nettet bliver for det meste ikke anklaget i medierne.

1 Kommentar:

  1. Hej Aileen

    Jeg er meget enig med dig, det er altid væsentligt at undersøge hvilken baggrundsviden eller undersøgelse tekster er skrevet ud fra, altså hvor valide er de......

    AntwortenLöschen